Basketbol Takımı, Akşam Yemeğinde Buluştu

Antalyaspor Basketbol Takımı, Nihar Ünal’ın ev sahipliğinde Su Otel’de gerçekleşen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Basketbol Takımı, Akşam Yemeğinde Buluştu
5 Nisan 2018 13:45

Antalyaspor Basketbol Takımı, Nihar Ünal’ın ev sahipliğinde Su Otel’de gerçekleşen akşam yemeğinde bir araya geldi. Geceye, Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile eşi Ebru Türel de katıldı.

Başkan Cihan Bulut, Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetici Güray Kanan ve Basketbol Genel Menajeri Arzu Özyiğit tarafından Menderes Türel ve eski profesyonel basketbolcu olan eşi Ebru Türel’e oyuncular tarafından imzalanmış üzerinde isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Başkan Cihan Bulut, gecede yaptığı konuşmada kulübün her konudaki sorumlulukları yerine getirebilmesi için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, Antalyaspor’un taahhüt ettiği her şeyi yerine getireceğini ve bundan kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğinin altını çizdi.

Menderes Türel ise çocukluk ve gençlik yıllarında Antalyaspor taraftarı olarak fubol peşinde koşmasına rağmen kendisinin okul basketbol takımında, eşinin profesyonel olarak kulüp takımlarında ve oğullarının da basketbol takımlarında oynadığını söyledi. Türel, şunları söyledi:

Cihan Bulut da Antalyaspor için fedakarca çalışıyor. O da benim gibidir. Söz verdiyse yerine getirir. Cihan Bulut’un da basketbol yeteneği olduğunu size söyleyeyim. Kendisiyle basketbol oynadığımızda bu işi bildiğini gördüm.”

Öte yandan bu sezon basketbol takımının maçlarına yoğun çalışmaları sebebiyle yalnızca bir kez gelebildiğini aktaran Türel, takımın playoffa kalması halinde maçları mutlaka izleyeceğini belirtti.