Arzu Özyiğit’ten Taraftarlara Davet

Bugün evinde Türk Telekom ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da Genel Menajer Arzu Özyiğit, maç öncesi açıklamalarda bulundu …

Arzu Özyiğit’ten Taraftarlara Davet
23 Aralık 2017 11:59

Türkiye Basketbol Ligi 15. hafta mücadelesinde bugün evinde Türk Telekom ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da Genel Menajer Arzu Özyiğit, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ligde elde ettiği 10 galibiyetle 10. sırada yer alan ve bir üst lige yükselme mücadelesini sürdüren Antalyaspor Basketbol Takımı, bugün ligde lider durumda bulunan Türk telekom’u konuk edecek. Antalya Spor Salonu’nda oynanacak ve 17.00’da başlayacak mücadele, aynı zamanda Tivibu Spor’dan naklen yayınlancak.

Mücadele öncesinde tüm sporseverleri Antalya Spor Salonu’na davet eden Genel Menajer Arzu Özyiğit, “Kulübümüzün geçtiği bu süreçte basketbol takımı olarak, motivasyonumuz tam bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu takımın gerçek sahibi Antalya halkıdır. Antalya’nın basketbola duyduğu özlemi gidermenin gururuyla maçlarımıza tam konsantre hazırlanıyoruz” dedi.

Hanelerine Antalyaspor olarak bir galibiyet daha eklemek istediklerinin altını çizen Özyiğit, “Biz hanemize Antalyaspor olarak bir galibiyet daha eklemek için cumartesi saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda olacağız ve biliyoruz ki tüm Antalyalı sporseverler de bizimle tek yumruk olmak üzere orada olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız” ifadelerini kullandı.