Antalyaspor’da Yüzler Gülüyor

Başantrenör Arda Vekiloğlu, Yalova Group Belediye maçının ardından hedeflerine dair açıklamalarda bulundu …

Antalyaspor’da Yüzler Gülüyor
3 Aralık 2017 11:46

Antalyaspor’da dün alınan Yalova Group Belediye galibiyeti yüzleri güldürürken, mücadelenin ardından açıklamada bulunan Başantrenör Arda Vekiloğlu, hedeflerle ilgili kendilerine kısıtlama koymak istemediklerini kaydetti.

Yalova maçını değerlendiren Arda Vekiloğlu, maçtaki skorun kendilerini yanıltmaması gerektiğini, son periyota dek başa baş hatta geriye düştükleri bir mücadele olduğunu, bunun da olabileceği konusunda oyunculara uyarıları yaptıklarını aktardı. Rakibin ligdeki konumuna rağmen ciddi bir skor potansiyeli olduğunu bildiklerini aktaran Vekiloğlu, maçın başında rakiplerine göstermesi gereken saygıyı göstermedikleri için çok fazla sayı yediklerini fakat ikinci yarının son periyotundaki savunma ve hücumdaki tercihlerle sonuca gittiklerini belirtti.

Antalyaspor’un bu sezonki hedefine de değinen Başantrenör Vekiloğlu, “Biz hedeflerle ilgili kendimize kısıtlama koymak istemiyoruz. Ama akılcı olup hedeflerin altında da ezilmek istemiyoruz. Bu takımın ilk defa tecrübe ettiği bir yıl. Gerçekçi hedefimiz play-off’ta olmak. Burada olacağımıza bizim performansımız belli edecek. Sonrasında böyle bir hedef elimize geçersek bu istikrarımız devam ederse, hayır istemiyoruz diyeceğimiz bir pozisyon yok. Amacımız play-off içerisinde en iyi yeri elde etmek” dedi.

Antalyaspor, Türkiye Basketbol Ligi’nde 12 haftada aldığı dokuz galibiyetle üçüncü sırada bulunuyor. TBL statüsüne göre ligi zirvede tamamlayan takım bir üst lige doğrudan çıkarken, ligi ikinci ve dokuzuncu sıra arasında tamamlayan sekiz takım ise bir üst lige yükselmek için play-off müsabakaları oynayacak.

KAYNAK: İHA