Antalyaspor Deplasmanda Galibiyet Arıyor

Antalyaspor Basketbol Takımı, yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor Durmazlar maçından galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor

Antalyaspor Deplasmanda Galibiyet Arıyor
30 Mart 2018 15:48

Son dört maçında üç mağlubiyet alan ve yenilgi serisine cumartesi günü Yalova Group Belediye karşısında son veren Antalyaspor, Bursaspor Durmazlar maçından galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor.

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, cumartesi günü oynayacakları  Bursaspor Durmazlar maçı hakkında açıklamalarda bulunurken, “ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkacaklarını kaydetti.

Sezon sonuna kadar kazanmaları gereken başka maçların da olduğunu ve bunlardan birinin de bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor Durmazlar maçı olduğuna vurgu yapan Baş Antrenör Vekiloğlu, “Bu ligin en zorlu deplasmanlarından bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Müthiş bir seyirci desteği ve baskısıyla oynuyorlar. Hem rakip takımı hem de hakemleri baskı altına alan bir atmosfer var. Ama bu bizi çok ilgilendirmiyor. Yani biz daha çok maçı kazanmakla ve maçı kazanmak için gereken savaşı vermekle ilgileniyoruz” şeklinde konuştu.

Bursaspor maçında takımlarının mücadele gücünün çok yüksek olması gerektiğini söyleyen Baş Antrenör Vekiloğlu, “Hatta mücadelenin ötesine geçip, bir savaş boyutunda insanüstü bir mücadele vermemiz lazım. Biz basketbol takımı olarak alabildiğimiz kadar galibiyet alıp bitirebildiğimiz en yüksek sırada bitirdikten sonra play-off’lara hazırlanmak istiyoruz. Aynı gün futbol takımımızın da Bursaspor’la maçı var. Neticede biz Antalyasporuz ve bütün branşların başarılarıyla ilgileniyoruz. Umarım hem kulübümüz hem de camiamız için çifte Bursa galibiyeti olur” dedi.