Antalyaspor Galibiyete Odaklandı

Cumartesi günü Bandırma Kırmızı’yı ağırlayacak olan Antalyaspor Basketbol Takımı’nda Başantrenör Arda Vekiloğlu önemli açıklamalarda bulundu…

Antalyaspor Galibiyete Odaklandı
9 Şubat 2018 14:19

Cumartesi günü 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda Bandırma Kırmızı’yı ağırlayacak olan Antalyaspor Basketbol Takımı’nda Başantrenör Arda Vekiloğlu açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta oynadıkları Sigortam.net Bakırköy Basket mücadelesinden galibyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Arda Vekiloğlu, ilk yarıda oynanan ve son saniye basketiyle kaybettikleri maçın telafisini yaptıklarını söyledi. Bakırköy Basket karşısında alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu belirten Vekiloğlu, yarın oynayacakları Bandırm Kırmızı hakkında değerlendirmede bulundu.

Bandırma Kırmızı’nın son dönemlerde altyapıya çok önem veren ve Banvit’in altyapısı olan bir takım olduğuna dikkat çeken Arda Vekiloğlu, “Çok enerjik, istekli ve mücadeleci bir karaktere sahipler. Bizim maçımızdan sonra Bandırma Kırmızı’nın aldığı seri galibiyetlerle, ligde bugünkü sıralamalarına geldiler. Bandırma Kırmızı, bu sezon birçok takımı zor durumda bıraktı. Rakibimizin karşısında avantajı, en az onların ortaya koyduğu hatta daha fazla enerjiyi ortaya koyarak elde edebiliriz. Yoksa istediğin kadar yetenekli ve tecrübeli ol aynı mücadele seviyesini göstermezsen yani aynı enerjiyi ortaya koymazsan böyle bir maçı kazanmak çok zor.” dedi.

Öte yandan taraftarları maçlarına davet etmek için basketbol takımı oyuncularının Antalya halkıyla bütünleşen kısa filmler çektiklerini dile getiren Arda Vekiloğlu, “Kemal Kapalı Yol’da simit, Özgür ise pazarda mandalina sattı. Robert, meşhur börekçide serpme böreği tattı, Emir de takım arkadaşı Valentin’e kokoreç ısmarladı. Aslında bu kısa filmlerdeki tek amacımız, taraftarımıza ulaşmak ki bunun da etkilerini yavaş yavaş görmeye başladık.” ifadelerini kullandı.