Başkan Yılmaz Konuklarını Ağırlamayı Sürdürüyor

Başkan Mustafa Yılmaz, yoğun mesaisi sırasında kendisine yapılan tebrik ve başarı dileklerini iletmek isteyen konuklarını kabul etti.

Başkan Yılmaz Konuklarını Ağırlamayı Sürdürüyor
29 Mart 2021 21:29

Fraport TAV Antalyaspor’da Başkan Mustafa Yılmaz, yoğun mesaisi sırasında kendisine yapılan tebrik ve başarı dileklerini iletmek isteyen konuklarını da kabul etmeye devam ederken günün ilk ziyaretini 25’inci dönem Antalya Milletvekili Devrim Kök gerçekleştirdi. Antalyaspor’un bugünü ve geleceği üzerine yapılan sohbet sırasında Başkan Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kök, kırmızı-beyazlılara Türkiye Kupası’nda başarılar diledi.

Kök’ün ardından CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti. Hayırlı olsun temennilerini bir pasta ile sunan CHP heyeti, Antalyaspor’a başarı dileklerini iletti ve Ziraat Türkiye Kupası’nın Antalya’ya getirileceğine olan inançlarını dile getirdi.

Günün son konukları Başkan Mustafa Yılmaz’ın annesi ve babası adına yaptırdığı Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi’nin Müdürü Mehmet Ötgen ile sosyal alan işletmecisi Özgür Aydın oldu. Okulun son durumu ile ilgili bilgi veren Ötgen, Mustafa Yılmaz’a hayırlı olsun temennisini iletirken başarı dileklerini de sundu.     

ETİKETLER: