Başkan Yılmaz ANTGİAD Genel Kurulu’nda Konuştu

FTA Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Genç İş İnsanları Derneği Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı.

Başkan Yılmaz ANTGİAD Genel Kurulu’nda Konuştu
30 Mart 2021 19:28

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Genel Kurulu’na katıldı ve burada bir konuşma yaptı.

ANTGİAD’ın 6’ncı döneminde başkanlık yaptığını hatırlatan Yılmaz, sözlerine “Kendimi evimde hissediyorum” ifadeleriyle başladı.

Yaklaşık 2 buçuk aydır Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı’nda, 23 Şubat’tan itibaren de Antalyaspor A.Ş.de başkanlık görevini üstlendiğini hatırlatan Yılmaz, “Birbirinden değerli 28 yönetim kurulu ve 11 çok kıymetli danışma kurulu arkadaşlarım olmak üzere 40 kişi gece gündüz demeden Antalyaspor’un daha iyi yerlere gelmesi ile ilgili bütün enerjimizi ve bilgimizi ortaya koyuyoruz. Buradan hepinize çağrıda bulunuyorum. Hem Antalyaspor Kulübü Derneği’mize hem de Antalyaspor Vakfı’mıza üye olmanızı rica ediyorum” dedi.

Antalyaspor’daki görevlerine hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Bildiğiniz gibi Ziraat Türkiye Kupası’nda finaldeyiz. Futbol Federasyonu’ndan finalin tarafsız bir sahada oynanması ile ilgili adil bir karar bekliyoruz. Biz yönetim olarak inanıyoruz. Camiamız da inanıyor. 55 yıldır kupa alamayan kulübümüz inşallah kupayı Antalya’ya getirecek ve şehrimizde büyük bir sevinç yaşanacak” diye konuştu.

Antalyaspor yönetimi olarak bayrak kampanyası başlattıklarını ifade eden Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, “ANTGİAD üyesi arkadaşlarımızdan kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz. Bu bizim için çok önemli. Şehrimizin 19 ilçesiyle birlikte her yerini kırmızı beyaz bayraklarla donatarak camia olduğumuzu hatırlatmanın yanı sıra pandemi döneminde yaşadığımız sıkıntılardan dolayı kulübümüze maddi katkı koyulabilmesi amacıyla bu kampanyayı başlattık. Katılımınız bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.