Başkan Mustafa Yılmaz Konuklarını Ağırladı

Başkan Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

Başkan Mustafa Yılmaz Konuklarını Ağırladı
31 Mart 2021 20:30

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

Günün ilk ziyaretçileri, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yöneticileri oldu. Derneğin önceki gün yapılan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Şifa Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yılmaz ile bir araya gelerek Türkiye Kupası finali ve bayrak kampanyası hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Yılmaz, doğum günü olan Şifa Çiçek’e bir de pasta sürprizi yaparak yeni yaşını kutladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki günün bir başka konukları Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım ve gazeteciler Süleyman Elçin ile Oktay Özden oldu. Sohbette, Antalyaspor’un UEFA Kulüp Lisansı için gerekli şartları yerine getirmesi, Türkiye Kupası finali ve bayrak kampanyası ile görüşler paylaşıldı. Günün bir başka konuğu ise gazeteci Ayla Çekiç’ti. Çekiç, Başkan Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun temennilerini iletirken Ziraat Türkiye Kupası finalinde de başarılar diledi.

Günün son konuğu ise Antalyaspor Vakfı eski başkanlarından ve Antalyaspor A.Ş. eski yönetim kurulu üyelerinden Ali Yılmaz’dı. Yılmaz, her zaman olduğu gibi yönetim dışında da olsa Antalyaspor’a destek olma sözü verirken yeni yönetimin yanında olduğunu belirtti. Yılmaz, Antalyaspor’a ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılar diledi.