Basın Sözcüsü Murat Süğlün’den İlk Yarı Değerlendirmesi

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Antalyaspor’a ve Fehmi’ye dair değerlendirmelerde bulundu.

Basın Sözcüsü Murat Süğlün’den İlk Yarı Değerlendirmesi
25 Aralık 2018 16:32

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlarken, Antalyaspor’a ve Fehmi’ye dair değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe karşısına yedi eksikle çıktıklarını ve bunun kendiler, için ciddi bir dezavantaj olduğunu, bu kadar eksik oyunculara rağmen beraberliğin çok iyi bir netice olduğunu söyleyen Murat Süğlün, 27 puanla ilk yarıyı tamamlamanın Antalyaspor adına başarı olduğunu kaydetti.

Bülent Korkmaz ile çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Süğlün, “Finansal olarak bir şeyleri çözerseniz bu durum takıma da yansır. Çok kıymetli oyuncularımız var. Ödeme problemlerimiz oldu ama ciddi bir sorun yaşamadık. Hocamızın transfer talebi ise olmadı. Amacımız şu anda mevcut oyuncuların ödemesini yapmak. Herhangi bir oyuncu satmadan transfer yapmadık. Yurt içi ve yurt dışı bazı oyuncularımız için transfer teklifleri aldık.” dedi.

Dün oynanan maçta oyuna son anlarda dahil olan ve “Süper Lig’in En Genç Oyuncusu” unvanına sahip olan Fehmi Koç’u da değerlendiren Murat Süğlün, “Mustafa Kapı’nın oynaması, Fehmi’nin oyuna girme kararını etkilemedi. Eksiğimiz çoktu. Bahadır ve Harun gibi gençlerle oynadık. Fehmi çok genç ve yetenekli bir oyuncu. İleride adından çok bahsedeceğiz.” ifadelerini kullandı.