Aziz Çetin, YÖRSİAD’ın “Biz Bize Söyleşiyoruz” Toplantısına Konuk Oldu

YÖRSİAD ‘Biz bize söyleşiyoruz” online toplantılarının konuğu YÖRSİAD Danışma Kurulu üyesi Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Av. Aziz Çetin oldu

Aziz Çetin, YÖRSİAD’ın “Biz Bize Söyleşiyoruz” Toplantısına Konuk Oldu
9 Nisan 2021 11:35

YÖRSİAD “Biz bize söyleşiyoruz” online toplantılarının konuğu Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü ve YÖRSİAD Danışma Kurulu üyesi Av. Aziz Çetin oldu. Antalyaspor’un yoğun olarak konuşulduğu toplantıda, Çetin, kariyerini ve çalışmalarını YÖRSİAD üyeleri ile paylaştı.

YÖRSİAD Başkanı M. Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, konuk Aziz Çetin’in derneğin kuruluşunda önemli rol oynadığını, o günden bu güne derneğe büyük katkı sunduğunu söyledi. Çetin’in Antalyaspor’a gönül veren bir isim olduğunu söyleyen Başkan M. Aykut Ege “YÖRSİAD Danışma Kurulu üyemiz Aziz Çetin büyük bir Antalyasporludur. Antalyaspor’da yıllardır tribünden gelen aşkla yönetime kadar uzanan bir hikayesi vardır. Antalyaspor’un son yönetiminde de yer almış ve kulübün Basın Sözcüsü görevini layığı ile sürdürmektedir. Kendisine kolaylıklar diliyorum. Yörük İş İnsanları olarak Antalyaspor’un her zaman yanındayız. Özellikle bu sene kulübün Ziraat Türkiye kupasında finale yükselmesi ile şehrimizde büyük bir heyecan vardır. Bu heyecana ortağız. Özellikle  son dönem başlatılan “şehir senin, takım senin, kupa senin” sloganıyla başlatılan bayrak kampanyasına YÖRSİAD olarak bizde desteğimizi vereceğiz” dedi.

Kariyerini ve iş hayatını özetleyerek sözlerine başlayan konuk Aziz Çetin, “Aslen Antalyalıyım ve Aksu Topallı köyündenim. Küçüklüğümden beri bende bir Antalyaspor sevdası var. Çocukluğumdan beri tribünün içindeyim. Tribün içinden çıkarak o dönem Büyük Antalyaspor Derneğini kurduk. Burada özellikle çocuklara Antalya sevdasını aşılamaya çalıştık. Kente kırmızı beyaz duygusunu aşılamak için çalıştık. Başarılı da olduk. Keyifli işler yaptık. Keyifli deplasmanlar yaptık. 2013 de ilk kez Antalyaspor Yönetiminde görev aldım, teveccüh gösterdiler. Sonrasında Antalyaspor adına verilen her görevi yerine getirdim. Bu sene yapılan Antalyaspor A.Ş’nin seçimlerinde Mustafa Başkan’ın ekibinde basın sözcülüğü görevini büyük bir heyecan ile yapıyorum. Antalyaspor’u seviyorum, Antalya’yı sevenleri seviyorum” dedi.

Antalyaspor’un bu yıl kupada finale yükselmesinin heyecanını ve gururunu da yaşadıklarını söyleyen Aziz Çetin “Kupayı çok istiyoruz. Bizim bir sloganımız var, ‘Var bir hayalimiz’ diye. İnşallah kupayı alarak Avrupa’ya gideceğiz. Buna inanıyoruz ve çok yakınız. İnşallah kupayı alacağız ve Antalyaspor’un Kırmızı-Beyazlı Bayrağı İstanbul’da boğaz köprüsünde dalgalanacak. Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesinde kulübe gelir getirmek amacıyla kentte bayrak kampanyası başlattık. Bu kapsamda hem kenti kırmızı-beyaz renklerle süslemek hem de kulübe gelir getirmek amacıyla “şehir senin, takım senin, kupa senin” sloganıyla düzenlenen bayrak kampanyasına Antalyamızdaki Belediyelerimiz, SİAD’lar, İş İnsanları, Antalyaspor sevdalıları büyük ilgi gösteriyorlar.  Kampanya çerçevesinde 3 farklı bayrak satışı gerçekleştiriliyor. Bayrakların ilki 4×6 metre ebadında olacak. 5 bin bayrağın şehrimizi kırmızı beyaza boyamasını hedefliyoruz. Şu ana kadar 1200 bayrak oldu.  İnanıyorum ki YÖRSİAD üyelerimizde bu kampanyaya güçleri oranında katkı koyacaklar. Şimdiden tüm YÖRSİAD üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Antalyaspor’un kravatlıların değil, atkılıların takımı olduğunu da dile getiren Antalyaspor Basın Sözcüsü Aziz Çetin, Antalya halkının Antalyaspor’a sahip çıkması gerektiğini söylerken “Çocuklarımıza Antalyaspor sevgisini aşılamamız gerekiyor. Bu konuda ailelere büyük görev düşüyor. Bu güzellik çocukluk döneminde başlıyor.  Rol model olmamız lazım. Farkındalık yaratmamız gerekiyor. Bizimde desteklememiz gerekiyor. Şu çok iyi bilinmeli ki, tek büyük Antalyaspor, diğerlerinin adı ise İstanbul takımı. Antalyaspor’u sahiplenmemiz gerekiyor. Bu konuda bizim kadar tüm Antalya’da yaşayanlara da görev düşüyor” diye konuştu.