ATSO’dan Antalyaspor’a Maddi Destek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugünkü toplantısında ATSO Başkanı Davut Çetin tarafından Antalyaspor’a destek çağrısı yapıldı.

ATSO’dan Antalyaspor’a Maddi Destek
30 Nisan 2018 16:33

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni meclisi, bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Süleyman Özer başkanlığında yapılan toplantıda ATSO Başkanı Davut Çetin tarafından Antalyaspor’a destek çağrısı yapıldı.

Antalyaspor’un yaşadığı maddi zorluklara rağmen bu noktada kalmasının bile başarı olduğunu kaydeden Davut Çetin, bu konuda iş adamlarına çağrı yapıldığını fakat kent düzryde yeterli sahiplenmenin sağlanamadığını söyledi. Kırmızı-beyazlıların başarısız olması durumunda yarın herkesin üzüleceğine dikkat çeken Çetin,bütün Antalya halkı ve ATSO üyelerine çağrıda bulunarak, herkesin imkanına göre bağış yapmasını istedi.

Öte yandan yönetim kurulu kararıyla Antalyaspor’a ATSO olarak 25 bin TL bağış yapacaklarını aktaran Davut Çetin; kamu kurumları, SİAD’lar, marketler, bankalar, hastaneler, kafeler gibi alanlarda bir bağş sandığı yapıldığı takdirde her kurumun mensuplaırına bağış çağrısında bulunabileceklerini aktardı.

Davut Çetin, sözlerini şöyle tamamladı:

ATSO olarak bugün ilk bağışı biz yaparak hem kurum hem de bireysel olarak bir adım atalım. Bağış yapan şirketleri, kişileri, kurumları internette, sosyal medyada yayınlayalım. Antalyaspor Kulübü Derneği’nin hesap numaralarını da buradan ve sosyal medya ile verelim. Lütfen herkes katkıda bulunsun. İmkanı olan 100 lira, olmayan 10 lira bağış yapsın.