Atilla Türker’e Ölüm Tehditi

Habertürk yazarı Atilla Türker; Metin Korkmaz ve Özkan Doğan’ın kendisini arayıp tehditler savurduğunu belirtti …

Atilla Türker’e Ölüm Tehditi
3 Temmuz 2017 13:58

Habertürk yazarı Atilla Türker, “Menajer Vurgunu” haberlerinden sonra Metin Korkmaz ve Özkan Doğan’ın kendisini arayıp tehditler savurduğunu belirtti.

Atilla Türker, Radyo Spor’a yaptığı açıklamada önce kendisine Gültekin Gencer’in kendisine Whatsapp yoluyla ulaşıp, “Cesaretin varsa şimdiki başkan için yazabilir misin” dediğini, kendisinin de Gencer’e “Belgeleri yolla, yarın yazıyorum” dediğini aktardı ve Gencer’in kendisine yemek teklifi yapıp kendisinin bu belgeleri bulmasını söyleyip konuşmanın kesildiğini aktardı.

Önceki gece ise kendisini Menajer Metin Korkmaz’ın aradığını ve asıl önemli bölümün o gece yaşandığını söyleyen Türker, Korkmaz’ın da kendisine yemek teklifinde bulunduğunu, kendisinin ise bu davete “İlerleyen günlerde olabilir” diye cevapladıktan sonra Korkmaz’ın kendisine küfürler savurduğunu ve “Seni yaşatmayacağım bu ülkede, kurşuna dizeceğim, mermi manyağı yapacağım.” dediğini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini dile getirdi.

Korkmaz’ın konuşmasının ardından üç dakika sonra bir telefon daha aldığını belirten Atilla Türker, arayanın Menajer Özkan Doğan olduğunu ve onun da Metin Korkmaz gibi kendisine küfürler savurup “Sana bu ülkede gazetecilik yaptırmayacağım şe…..z, o….. ç…..” dediğini söyledi.

Daha sonra Metin Korkmaz’ın mesaj yoluyla, Özkan Doğan’ın ise aracılarla kendisinden özür dilediğini söyleyen Türker, gazetesine giderek gerekeni yapacağını, savunmasını hazırladığını ve suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi.