Atamayana Atarlar

İlk yarı bir türlü topu ağlarla buluşturamadık ve rakip ilk yarının sonlarında geldiği ikinci atağında topu ağlarla buluşturmayı başardı…

Atamayana Atarlar
7 Mart 2018 08:29

Bu skoru açıkçası maçı izleyen kimse beklemiyordu. Kötü oynamadık, savaştık ve mücadele ettik. Ama ilk yarı bir türlü topu ağlarla buluşturamadık ve rakip ilk yarının sonlarında geldiği ikinci atağında topu ağlarla buluşturmayı başardı. İkinci yarı golü bulsak da maçın sonunda farkı yedik. Şanssızlık mı desem ne desem bilemedim ama bir söz vardır; atamayana atarlar. Maalesef Sivasspor maçında bunu yaşadık. Rakibimiz Sivasspor’un kaleyibulan beş şutundan dördünün gol olması bir takımda bitiriciliğin skora katkı anlamında ne kadar önemli olduğunun göstergesidir.

Evet, Ferhat’a yüklenenler var aramızda ancak benim görüşüme göre hata Hamza Hocamızındır. Sakıb’ı hepimiz eleştiriyoruz ancak elimizde ondan daha iyi savunma yok. Musa oyuna girdikten sonra olanları hepimiz gördük. Hamza Hocanın diğer hatası ise Jevtovic’i oynatmayıp, Emre Güral’dan kanat oyuncusu yaratmaya çalışmasıdır. Oynat işte Jevtovic’i, en azından oynamak için can atıyor. Açıkçası Hamza Hocanın maç içinde de oyunu okuması sıfır! Hocam, bir kere başla bakalım kanatlarda Maicon ve Jevtovic ile, vazgeç şu inadından, Emre’den kanat olmaz! Sahada takımı ileriye taşıyan Hakan’ı oyundan çıkartman da büyük hataydı, oyundan çıkması gereken Charles’tı.

Haftaya çok önemli bir Göztepe deplasmanına iki oyuncumuzdan yoksun çıkacağız. Özellikle Nazım’ı çok arayacğaız fakat Hakan’ın olmaması da büyük dezavantaj olacaktır.

Ama herkes şunu bilsin, moral bozmak yok! Yola devam… Sonuna kadar el ele verip, kenetlenip mücadelye devam edeceğiz. El birliği ile bu takım ligde kalacak!

ETİKETLER: ,