Arsa ve Sponsorluk İhalesinde Teklif Gelmedi

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin bugün satışa çıkardığı 1850 metrekarelik arsa ve sponsorluk hakkı ihalesine teklif alınamadı.

Arsa ve Sponsorluk İhalesinde Teklif Gelmedi
2 Temmuz 2018 17:14

Hakları Antalyaspor Kulübü Derneği’ne devredilen ve Antalyaspor’a katkı sağlaması için bugün satışa çıkartılan 1850 metrekarelik arsaya ve sponsorluk hakkı ihalesine teklif gelmedi.

Ziya Erbaş, Hakan İrban, Zafer Şerbetçioğlu, Mustafa Türker ve Mehmet Çelik’ten oluşan ihale komisyonu, 14.30’a dek teklif gelmemesi üzerine Hasan Subaşı Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

İhale Komisyonu Başkanı Ziya Erbaş, mülkiyeti Antalyaspor Kulübü Derneği’ne ait olan tapuda arsa mülkiyetinin satışı ve ayrıca sponsorluk sözleşmesi şekline düzenlenen şartname kapsamında bir teklifin kendilerine ulaşmadığını, Antalyaspor Kulübü Derneği de 2886 sayılı İhale Kanunu’na tabii olmadığı için Antalyaspor’un menfaatleri göz önüne alınarak daha sonra yeniden değerlendirilmek üzere komisyonun toplantısına son verdiğini duyurdu.

İhale tarihinin seçim döneminden hemen sonraya rastladığı için iş adamlarının bu kısa sürede karar vermekte zorlandığına ve karar veremediklerine dikkat çeken Ziya Erbaş, “Satışa çıkardığımız taşınmaz mevkii ve sponsorluk hakkı ticari anlamda çok değerli. İşin bundan sonrasında pazarlık usulü satmayı planlıyoruz. Bu taşınmaza ve sponsorluk hakkımıza taliplilerin çıkacağına inanıyoruz.” dedi.