Cumhur Arıcı Teknik Direktör Konusuna Açıklık Getirdi

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur teknik direktör konusuna açıklık getirdi.

Cumhur Arıcı Teknik Direktör Konusuna Açıklık Getirdi
29 Mayıs 2018 10:34

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kanal V’de yayınlanan Spor Aktif programında teknik direktör konusuna açıklık getirdi.

Programa konuk olarak katılan Cumhur Arıcı, gündemlerinde 3-4 hocanın olduğunu fakat yönetim kurulu tarafından netleşen bir isim olmadığını söylerken, teknik direktör konusunun bu hafta çözüme kavuşacağını aktardı.

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından bu yana Erol Bulut, John Benjamin Toshack, George Hagi, Igor Tudor, Rıza Çalımbay ve Bülent Korkmaz gibi isimlerin gündeme geldiğini belirten Cumhur Arıcı, Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sezgin Özer’in Toshack’ın menajeriyle görüştüğünü dile getirdi.

Teknik direktörün belirlenmesinin ardından bir an önce transfere yönelmeleri gerektiğinin de altını çizen Arıcı, yerli ya da yabancı hoca gibi bir düşüncelerinin olmadığını, kendileri için önemli olanın Antalyaspor ile uzun dönemde düşük maliyette çalışabilecek, takım açısından düşük maliyetli ve uygun bütçeli transferler yapabilecek bir hoca arayışında olduklarını belirtti.

Teknik direktör ve transfer edilecek isimlerin belli olmasının ardından önceliklerinin ekonomik anlamda Antalyaspor için neler yapılabileceği olduğunu da ifade eden Cumhur Arıcı, TFF’den gelecek paranın yanı sıra localar ve kombinelerin satışıyla da transfer dönemini daha rahat atlatmak istediklerini söyledi.