Antalyaspor’u Eto’o Çalıştırdı

Antalyaspor’u Eto’o Çalıştırdı
8 Aralık 2015 20:31

Spor Toto Süper Lig’de Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor, alt yapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenmanı Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer ile Asbaşkan Ali İhsan Sav da izledi. Antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gencer, Yusuf Şimşek’in bu akşam itibariyle kulüple ilişiğinin tamamen kesileceğini belirtti. Gencer, altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve ekibinin yeni teknik direktör göreve gelene kadar takımı çalıştıracağını söyledi.

Yusuf Şimşek’in Antalyaspor’dan ayrılmasının ardından gerçekleşen ilk antrenmanda Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o, takım arkadaşlarına taktik çalışmasında yardımcı oldu. Şimşek döneminde genellikle günü tek idmanla geçiren Antalyaspor’da Eto’o ve Uğurlu’nun birlikte koordine ettiği program kapsamında bugün çift antrenman yapılacak.

Kırmızı beyazlılarda taktik çalışmasını yöneten Eto’o’nun oyunu sık sık durdurarak takım arkadaşlarına uyarılarda bulunduğu görüldü. Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarının günde çift antrenmanla sürdürüleceği öğrenildi.