Antalyasporlu Serdar Özkan’dan Açıklamalar

Antalyasporlu Serdar Özkan’dan Açıklamalar
27 Temmuz 2015 21:24

Antalyaspor’un yeni transferi Serdar Özkan ulusal bir haber ajansına verdiği röportajda iddialı açıklamalarda bulundu. Serdar Özkan Antalyaspor ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti.

Antalyaspor’un Afyon kampında açıklamalarda bulunan Serdar Özkan hedeflerini sıraladı.Antalyaspor’da başarılı olmasının ilk hedefi olduğunu belirten Özkan, burada göstereceği başarılı performans ile Milli Takım forması giymeyi ikinci hedefi olarak açıkladı.

Yeni sezonda Antalyaspor’un başarısı için takım halinde çalışacaklarını söyleyen Serdar Özkan, bu çalışmalarının sonunda Antalyaspor’u iyi bir konuma getirmek istediklerini belirtti.

Geçmişte yaşadıkları üzerinde artık fazla durmadığını söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, artık elinden geleni yapmak ve Antalyaspor’a faydalı olmak istediğini açıkladı.

İstanbul takımlarında da forma giyen oyuncu artık kendini topladığını söyledi. En verimli çağında olduğunu belirten Serdar Özkan, beklentilere en iyi şekilde karşılık vermek istediğini açıkladı.

Tecrübeli oyuncu Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’dan sonra Antalyaspor’un da bunu başarabileceğini ifade etti.

Genç futbolculara da tavsiyede bulunan oyuncu, genç futbolcuların çevrelerindeki insanlara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.  Gençlerin önceliklerini futbollarına vermeleri gerektiğini açıklayan Özkan, başarı ile birlikte paranın kendiliğinden geldiğini belirtti.

Antalyaspor’un transfer bombası Samuel Eto’o’ya da değinen Serdar Özkan, yıldız oyuncu ile henüz tanışma fırsatı bulmadığını belirtti. Eto’o’dan öğrenebileceği çok şey olduğunu söyleyen oyuncu, Eto’o ile aynı takımda forma giymenin kendisini gururlandırdığını açıkladı.

Futbol yaşamı boyunca yarım kalan birçok şey olduğunu söyleyen Özkan, yarım kalan bu işleri başaracağına inandığını söyleyerek açıklamalarını sonlandırdı.