Antalyaspor’dan Nasri Açıklaması

Antalyaspor Kulübü, Fanatik Gazetesi’nde yer alan Samir Nasri haberine cevap verdi …

Antalyaspor’dan Nasri Açıklaması
13 Ocak 2018 20:05

Antalyaspor Kulübü, Fanatik Gazetesi’nde yer alan Samir Nasri haberine dair açıklamada bulunarak, haberi sert bir dille yalanladı.

Bugün Fanatik Gazetesi’nde Samir Nasri’nin kontrat detaylarına dair çıkan haberin doğru olmadığını belirten Antalyaspor yönetimi, kontrat detaylarının artniyetli olarak yanlış olduğunu ve oyuncunun sportif ceza alması durumunda Antalyaspor’un koruyucu maddelerle korunduğunu belirtti.

Haberin sonunda yer alan eski başkan Ali Şafak Öztürk ile ilgili olumsuz içeriklerin de Antalyaspor camiasına zarar verileceği savunulurken, geçen hafta ibra edilerek yerini Cihan Bulut’a devreden Ali Şafak Öztürk ile ilgili bu tip haberlere itibar edilmemesi gerektiği duyuruldu.

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

13 Ocak 2018 tarihli Fanatik Gazetesi’nde kulübümüze ilgili yer alan haberleri üzülerek görmüş bulunmaktayız.

Profesyonel futbolcumuz Samir Nasri’nin kontrat detayları art niyetli bir şekilde yanlış olarak verilmiştir. Söz konusu futbolcumuzun sözleşmesinde, herhangi bir sportif ceza alması durumunda kulübümüzün koruyucu maddelerle korunduğunu belirtmek isteriz.

Haberin sonunda yer alan eski başkanımız Sayın Ali Şafak Öztürk’le ilgili olumsuz içeriklerin camiamıza zarar vereceği düşüncesindeyiz. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Olağan Genel Kurulumuzda ibra edilerek, başkanlık koltuğunu Başkanımız Cihan Bulut’a devreden Ali Şafak Öztürk ve kulübümüzle ilgili bu tip haberleri kabul etmediğimizi belirtiyor, camiamızı bölme çabasında olan bu tip haberlere karşı camiamızın itibar etmemesini temenni ediyoruz.

Antalyaspor A.Ş.