Antalyaspor’dan Münir Karaloğlu’na Veda Ziyareti

Antalyaspor, Diyarbakır Valiliği’ne atanan Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Antalyaspor’dan Münir Karaloğlu’na Veda Ziyareti
16 Haziran 2020 16:42

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yöneticilerden Nurettin Ünal, Bekir Kara, Aytaç Altay, Genel Menajer Servet Çavuşoğlu, Teknik Direktör Tamer Tuna, Kulüp Genel Müdürü Adem Kart, futbolculardan Hakan Özmert, Lukas Podolski, Adis Jahovic ve Nazım Sangare katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, 4 yıl görev yaptığı Antalya’da Antalyaspor’un başarısıyla gurur duyduğunu belirterek, Beşiktaş galibiyeti nedeniyle de yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Karaloğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Ali Şafak Öztürk ise, “Sayın valim, bize her zaman kapınızı açık tuttunuz ve her zaman yanımızda oldunuz. Antalyaspor’a verdiğiniz desteği yönetimimiz ve camiamız unutmayacak. Antalya’da ve Antalyaspor’da bıraktığınız güzel hizmetleriniz ve izlerinizle hep hatırlanacaksınız” dedi.

Vali Karaloğlu, bir süre de Teknik Direktör Tamer Tuna ve futbolcularla sohbet etti. Ali Şafak Öztürk, ziyaret sonunda Vali Münir Karaloğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye etti.