Antalyaspor’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ve yönetim kurulu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti…

Antalyaspor’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret
15 Şubat 2018 17:57

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ve yönetim kurulu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Valilik makamındaki ziyarete yöneticilerden Şefik Öz, Yaşar Döngel, Güray Kanan, Ahmet Öztürk, Ali Kuş, Ömer Özkan, Erhan Erdem ve Sezgin Özer ile kulüp genel müdürü Adem Kart da katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, makamında ağırladığı Antalyaspor heyetini kutlayıp başarı dileklerinde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Cihan Bulut ve yöneticiler ile sohbet eden Vali Karaloğlu, Antalya nüfusunun önemli bir bölümünün dış göçle geldiğine dikkat çekerek, “Kentte Antalyasporluluk bilinci oluşturulması lazım. Antalya nüfusunun önemli bir bölümü de gençlerden oluşuyor. Bu genç nüfusun yüzde 50’sinden fazlasına Antalyaspor sevgisi aşılamak gerekir” diye konuştu.

Cihan Bulut ile yöneticiler, cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçının önemine işaret ederek bu karşılaşmanın kazanılmasında taraftar desteğinin büyük rol oynayacağını ifade etti.

Ziyaretten sonunda Cihan Bulut, Vali Münir Karaloğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye etti. Vali Karaloğlu, cumartesi günü 13.30’da oynanacak Kayserispor maçında Antalya’da yaşayanların tribünleri doldurup kırmızı-beyazlı takıma destek vermeye çağırdı.

Cihan Bulut valilikten ayrılırken yaptığı açıklamada, “Sayın valimiz Antalyasporumuzun, Antalya kenti için taşıdığı değeri çok iyi biliyor. Antalyasporumuz için çok önemli bazı projelerden bahsedip desteğini istedik. Birlikte Antalyasporumuz için güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandı.