Antalyaspor’dan İbradı Belediye Başkanına Tepki

Antalyaspor, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun talihsiz açıklamalarının ardından bir açıklama yayımladı.

Antalyaspor’dan İbradı Belediye Başkanına Tepki
16 Nisan 2021 17:36

Antalyaspor, bugün sabah İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun bayrak kampanyası ile ilgili sosyal medyaya düşen talihsiz açıklamalarının ardından bir açıklama yayınlayarak, “Bari Gölge Etmeyin” dedi.

Kırmızı-beyazlılar adına açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Aziz Çetin, Başkan Mustafa Yılmaz önderliğinde başlatılan bayrak kampanyası ile şehirde güzel bir sinerji oluştuğunu, İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru’nun ise yaptığı açıklamayla bu sinerjiye zarar verdiği gibi camiaya da büyük bir darbe vurduğunu belirtti. 

Antalyaspor tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

FTA Antalyaspor’umuz, Başkanımız Mustafa Yılmaz önderliğinde başlattığı “Bayrak Kampanyası” ile kent olarak Ziraat Türkiye Kupası finaline odaklanmak, şehrimizi kırmızı-beyaza boyamak ve bununla birlikte kulübümüze maddi gelir kazandırmak için harekete geçti.

Kısa süre içerisinde 7’den 77’ye her kesimden destek gördük. Maddi gücü olanlar bayrak satın alarak, olmayanlar kampanyamızın duyulması için gayret göstererek, yerel medyamızın tamamı haberleştirerek, taraftarımız da özellikle bayrak asımında gönüllü olarak bize katkı verdi. Bugüne kadar verilen destek ile ne kadar güçlü bir camia olduğumuzu gördük.

Ancak bugün İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun yaptığı bir açıklama, oluşan müthiş sinerjiyi bozduğu gibi, manevi olarak camiamıza büyük bir darbe vurdu.

Sayın belediye başkanına birkaç tavsiyemiz olacak;

Belli ki siyasi deneyiminiz, altından kalkamayacağınız sözleri söylememeniz gerektiğini bilecek kadar derin değil.

Antalyaspor siyaset üstü bir kurum olduğu gibi, siyasi söylemlere alet edilemeyecek kadar büyüktür. Altında ezilir, hayatınız boyunca unutamayacağınız dersler verir.

“Şehir Bizim, Takım Bizim, Kupa Bizim” sloganımızı dilinize dolayarak “Alın size verdik kupayı” yanıtınız, oturduğunuz koltuğun ağırlığını kaldıramadığınızı da göstermiştir.

Belli ki; takım da sizin değil, şehir de…

Antalya’nın bir ilçesi olduğunuzu unutmamanızı tavsiye ederiz.

Sizleri sosyal medyanızdan takip ettiğiniz bir İstanbul takımı ile baş başa bırakıyoruz. Siz o takımı takip ederken biz de bir başka İstanbul takımına karşı kupayı alacağımıza yürekten inanıyoruz.

Biz, hayalimiz olan kupayı Antalya’ya getirip, şehrimizi kırmızı beyaz bayraklarla süslerken sizden tek şey istiyoruz.

Lütfen gölge etmeyin.

Aziz ÇETİN

Antalyaspor Basın Sözcüsü