Antalyaspor’dan Belediyelere Teşekkür

Antalyaspor, hazırlamış oldukları görseli kendi sınırları içinde ki alanlarda duyuran belediyelere teşekkür etti…

Antalyaspor’dan Belediyelere Teşekkür
30 Mart 2016 12:04

Antalyaspor, yaptığı yazılı açıklama ile Pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasına daha fazla taraftar çekebilmek için hazırlamış oldukları görseli kendi sınırları içinde ki alanlarda duyuran belediyelere teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi ve Kemer Belediyesi’nin görselin yayınlanması talebine verdikleri pozitif yanıtların kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiği belirtilirken, bu tür taleplerin diğer maçlarda da tüm ilçelerdeki belediyelere de sunulmasının planlandığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında belediyelere şu şekilde teşekkür edildi:

“Şehrin en önemli aktörlerinden belediyelerimizin konu Antalyaspor olduğunda destekleyici yaklaşımını önemsiyor, bu ve benzeri desteklerin kendi sahamızda yapacağımız tüm maçlarda devam etmesini temenni ediyoruz. Şehrin takımına sahip çıktığı ve öncü olduğu için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Kepez Belediyesi’ne, Muratpaşa Belediyesi’ne, Konyaaltı Belediyesi’ne, Döşemealtı Belediyesi’ne ve Kemer Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.”

Ayrıca belediyelerin verdikleri destekler şu şekilde açıklandı:

Antalya Büyükşehir Belediyesi : 4 Megalight 50 Raket

Kepez Belediyesi : 15 Billboard

Muratpaşa Belediyesi 1 Megalight 1 Billboard

Konyaaltı Belediyesi : 2 Billboard

Döşemealtı Belediyesi : 5 Billboard

Kemer Belediyesi: 10 Billboard