Antalyaspor’da Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Antalyaspor A.Ş.’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Antalyaspor’da Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu
27 Eylül 2018 17:20

Antalyaspor A.Ş.’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na seçilen Ali Şafak Öztürk, oy birliğiyle 3 yıllığına Antalyaspor A.Ş. Başkanlığı’na seçildi. Ali Şafak Öztürk, Kulüpler Birliği’nin Euro ile maaş alan futbolcuların durumunun görüşüleceği toplantıda olduğu için Genel Kurul’a katılamadı.

Antalyaspor Yönetim Kurulu listesi ve görev süresinin belirlendiği toplantıda konuşan Asbaşkan Bora Terzioğlu, yeni yönetimin genç ve dinamik bir kadro olduğunu belirterek bu kadronun şeffaf bir yönetim anlayışını belirleyeceğini kaydetti.

Bu dönemin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Terzioğlu, “Eleştiriler Antalyaspor geleceğine katkı verecek şekilde olmalı. Antalyaspor’u dostça geçinerek çok iyi yerlere getirmeliyiz” dedi. Reklam ve sponsorluk gelirlerinde eksilme olduğunu söyleyen Asbaşkanımız Bora Terzioğlu, “Futbol takımımızın halen daha formasında reklam yok bunların üzerine çalışmalıyız” diye konuştu.

Antalyaspor’un yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

“Ali Şafak Öztürk, Nurettin Ünal, Ziya Erbaş, Bora Terzioğlu, Neşet Koçkar, Emin Murat Süğlün, Erhan Erdem, Berkay Bahar, Emre Önen, Özgür Kasapoğlu, Abdurrahman Tolga Çelik, Alpaslan Arslanca, Atilla Akıncı, Eser Demir, Mert Osmanlar, Aytaç Altay, Melih Beken, Bekir Kara, Emin Kemal Hesapçıoğlu”