Antalyaspor’da Üç Ayrılık

Gaziantepspor ile oynadığı mücadelenin ardından lige nokta koyan Antalyspor’da üç isimle yollar ayrılıyor …

Antalyaspor’da Üç Ayrılık
2 Haziran 2017 22:40

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım yaratma hedefiyle yola çıkan ve Antalyaspor’da üç oyuncu ile yollar ayrıldı.

Antalyaspor’da iki sezon foma giyen ve bir sene daha sözleşmesi bulunan Serdar Özkan, forma şansı bulamadığı ve Çalımbay ile yıldızı barışmadığı için Antalyaspor ile yollarını ayırdı. Ayrıca sözleşmesi biten Makoun ve ülkesinde forma giymek istediği için takımdan ayrılma isteğini yineleyen Motta da takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Motta’nın ise ilerleyen günlerde sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi bekleniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da 17 Haziran’da başlayacak transfer döneminin ardından en az 4 futbolcunın kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Serdar, Antalyaspor formasıyla iki sezonda 56 maçta forma giyerken, ekibimize yine geçtiğimiz sezon katılan Jean Makoun da 40 maçta Antalyaspor formasını terletti. Ligin ikinci yarısında ailesel problemler sebebiyle kötü günler geçiren ve geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Motta da yine 40 maçta forma şansı bulan isim oldu.