Antalyaspor’da Neler Oluyor

Deplasmanda ilk yarıda iki gol yediğimiz Malatya maçı, geçen hafta oynadığımız futboldan çok uzak bir oyundu…

Antalyaspor’da Neler Oluyor
18 Aralık 2018 08:24

Deplasmanda ilk yarıda iki gol yediğimiz Malatya maçı, geçen hafta oynadığımız futboldan çok uzak bir oyundu. Direkten dönen golleri de kalemizde görsek büyük farkla yenilecektik. Şanslıydık diyebilirim.

Teknik direktörümüz sorumluluğu üzerine alarak kötü oynadıklarını kabul etti ama bunun telafisi maç esnasında olmalıydı. Oyunu vermeden önce daha etkili değişiklikler gerekiyordu ya da Malatya’yı daha sıkı takip etmek…

Bu maçın zorlu olacağı zaten belliydi. Çünkü hırslı oynayan ve beş haftadır yenilmeyen bir takımla oynayacaktık. Daha iyi hazırlanmak gerekti. Bu maç geçtiğime göre sonraki maçta alacağımız üç puan afettirir belki.

Dün Ankara’dan İzmir’e dönerken havaalanında Trabzon’da Antalyaspor’u temsil eden 11-12 yaş yüzücülerimizi gördüm. Benim için hoş bir tesadüftü. Hem onları tebrik etme şansı buldum hem de yorgunluklarını paylaştım.

11 erkek ve 11 kız yüzücüyle katıldığımız yarışmaya katılım oldukça yüksekmiş. Katılımın yüksek olduğu bu yarışlarda Antalyaspor adına 8 ikincilik, 4 üçüncülük, 18 altın madalya, 12 gümüş madalya, 8 bronz madalya, erkekler ve kızlarda 4×100 Serbest Bayrak şampiyonluğu, 6×50 Karma Bayrak şampiyonluğu getirdi bu minikler. Büyük bir çalışma ve emeğin karşılığını bizlere de gurur olarak yaşattıkları için kendilerini bir kere daha tebrik ediyorum.

Bir yandan güzel duyguları bir yandan da üzüntüyü bize yaşatan Antalyaspor bakalım önümüzdeki süreçte bizlere neler gösterecek…