Antalyaspor’a Terim ve Demirören’den Ziyaret

Yıldırım Demirören, Ali Dürüst ve Fatih Terim,7 Ocak’ta açılışı yapılan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne konuk oldu …

Antalyaspor’a Terim ve Demirören’den Ziyaret
22 Mart 2017 17:45

24 Mart 2017 Cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak olan A Milli Takımımızın maçı nedeniyle Antalya’da bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekili Ali Dürüst ve  Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim,7 Ocak’ta açılışı yapılan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne konuk oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, Antalyaspor Kulübü Asbaşkanları İsmail Bilal, Bora Terzioğlu, Nurettin Ünal, Şefik Öz, Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleri Sabri Ünver, Nadire Konuk, Emin Hesapçıoğlu, Salih Peker, Mehmet Akdağ’ın ve A Futbol Takım Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sportif Direktör ve Genel Menajer Servet Çavuşoğlu, Genel Koordinatör Oya Ayçetin ve Kulüp Genel Müdürü Adem Kart da hazır bulundu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, böyle bir tesisi kazandırdığı için Menderes Türel’e teşekkür ederken, tesislerin Avrupa’daki sayılı futbol kulübü tesislerinden birisi olduğunu söyledi. Belediyelerin kulüplere maddi kaynak yerine tesis kaynağı yaratmasının kulüpler için uzun vadede çok daha yararlı olduğunu dile getiren Demirören, iyi tesislerin iyi oyuncuyu ve kaliteli futbolu getireceğini savundu.

Tesislerin Avrupa standartlarında bir tesis olduğunu dile getiren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise yeni tesisin Antalyaspor’a yansıdığının da ortada olduğunu belirtti. Bu tip yeniliklerin gerek yönetime gerekse basına gerekse seyirciye önemli katkılarda bulunacağını aktaran Terim, tesislerin Antalyaspor için güzel neticelere ev sahipliği yapmasını diledi.