Nasri: “Antalyaspor’a Şampiyonluk İçin Geldim”

Antalyaspor’un flaş transferi Samir Nasri, kırmızı beyazlı ekibimize transfer süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu…

Nasri: “Antalyaspor’a Şampiyonluk İçin Geldim”
23 Ağustos 2017 22:43

Antalyaspor’un flaş transferi Samir Nasri, kırmızı beyazlı ekibimize transfer süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

beIN Sports’a konuşan Nasri, çok uzun ve yoğun bir transfer süreci yaşadığını belirtti. Antalyaspor’a gelmeden önce Jeremy Menez’den bilgi aldığını kaydeden yıldız futbolcu, “Yeni maceralara atılmayı seven biriyim. Buraya geldiğimde beklentilerimin üzerinde şehir ve taraftar ile karşılaştım. Burayı seçmemde de en önemli etken, başkanından, yöneticisinden, taraftarından herkesin futbola aşık bir topluluktan oluşmasıydı” diye konuştu.

Menez’in her gün kendisini aradığını ve Antalyaspor’a gelmesi için uğraştığını açıklayan Samir Nasri, Fransız futbolcunun transfer sürecinde daha çok menajeri gibi davrandığını ifade etti.

Menez’in Antalyaspor’un vizyonu ve profesyonelliği üzerine konuştuğunu aktaran Nasri, “Bunları görünce de bu takımı seçmem normal. Cumartesi günü sahada 90 dakika oynayacak kadar kendimi hazır hissediyorum. Takımı tanıdıktan sonra daha da iyi olacaktır. Manchester City ile Amerika’da Manchester United ve Real Madrid ile önemli maçlar yaptık. Transfer sürecinden dolayı da tüm yaz boyuncda sadece 3 gün antrenman yapamadım. Türkiye Ligi’ni bu sene özellikle Fransız kökenli oyunculardan dolayı takip ettim. Türkiye’den de birkaç maç izlemiştim. Şampiyon olmak için 5-6 takım var. Biz de Antalyaspor’a bu hedef için geldik” dedi.

Antalyaspor taraftarına seslenen Samir Nasri, “Taraftarlara sıcak karşılaşmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Onlarının bu tutkusunu gördükçe, daha da hırslı oluyorum. Gol ve asistlerle onlar mutlu etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.