Antalyaspor’a 200 Bin Euroluk Haciz

Novapark Yapı Malzemeleri, Antalyaspor’dan alacaklarını tahsil edemediği için kulüp aleyhine iki ayrı ihtiyati haciz kararı aldırdı ….

Antalyaspor’a 200 Bin Euroluk Haciz
18 Kasım 2016 00:08

Novapark Yapı Malzemeleri, Antalyaspor’dan 200 bin euroluk alacağını tahsil edemediği için kulüp aleyhine iki ayrı ihtiyati haciz kararı aldırdı.

Novapark Yapı Malzemeleri’nin haciz kararı aldırmasının ardından 31 Ekim 2016 tarihinde kulübe giden firma yetkilileri, haciz ve muhafaza işlemlerine başladı. Kulüp adına Avukat Cenk Soyer’in de orada bulunduğu öğrenilirken, haciz işleminin yapıldığı dakikalarda yöneticilerin Kayseri’de bulunması sebebiyle avukatlar kulüp yöneticileriyle görüşme imkanı bulamadı. Mahkeme kararı gereğince alacaklı firmanın kulüpteki kupaları dahi alabilme yetkisine sahip olduğu fakat kulüp avukatlarının devreye girmesiyle olası bir skandalın önlendiği öğrenildi.  Alacaklı firma yetkilileri, kulübe ait bilgisayar kasası, monitör, klavye, mouse ve printerları haczetti. Borcun en kısa süre ödenme sözü alan Novapark Yapı Malzemeleri firmasının avukatları, aradan 15 gün geçmesine rağmen herhangi bir ödeme yapılmaması sebebiyle bu hafta itibariyle yeni bir ihtiyati haciz kararı alarak işlem başlattı. 

Öte yandan daha önceki haciz işlemlerinde yedieminlik sorumluluğu verilen Adem Kart’ın da Türk Ceza Kanununun 289. maddesine göre bu görevi suistimal etmek suçundan ceza alabileceği iddia edildi.

 

 

 

haciz1 haciz2 haciz3 haciz4 haciz5 haciz6 haciz7 haciz8 haciz9 haciz10