Antalyaspor Tribünleri Yine Karıştı

Antalyaspor Tribünleri Yine Karıştı
26 Nisan 2015 00:11

Antalyaspor’un Alanyaspor ile 0-0  berabere kalmasından sonra en çok konuşulan konu, tribünlerde çıkan kavga(lar) oldu.

Antalyaspor için zirve yolunda büyük önem taşıyan Antalya Derbisi’nde, ikinci yarının başında fitili ateşlenen ve 80.dakikanın başlarda iyice ayyuka çıkan kavga görüntülerine ulusal medyada da büyük eleştiriler geldi.

Fitili bazı isimlerin yine Antalyasporlu taraftarların üzerine maç sırasında “Neden bağırmıyorsunuz” şeklinde yürümesi ateşledi. Bu kişilerin geçtiğimiz maçlarda da benzer  olaylar çıkardığına şahit olan Antalyaspor taraftarları, bu  isimlerin tribünlerden artık uzaklaştırılması gerektiğini vurguladılar.

Bu şahısların karşılaşma öncesinde alkol aldıkları ve yakın zamana kadar 6222 diye tabir edilen “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” sebebiyle yasaklı oldukları öğrenilirken, Antalyaspor için tabir-i caizse ölüm kalım maçı tabir edilen bir müsabakada neden bu şekilde davrandıkları merak uyandırıyor.

Gittikleri deplasmanda bağırmadıkları için sözlü ve yer yer fiziki tacizlerine uğradıklarını belirten birtakım Antalyaspor taraftarları da artık bu kişilerin grupların içerisinden temizlenmesi gerektiğini söyleyerek, bu şahıslara ateş püskürdüler.

Öte yandan maç sonunda görüntülerin incelenmesi ile beraber, olayları çıkartan ve olaylara karışan kişilerin yine “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” çerçevesinde ceza almaları bekleniyor.