Tesisler İhaleye Çıkıyor

Tesisler İhaleye Çıkıyor
28 Nisan 2015 11:25

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’un yeni tesislerinin yapımı için bugün ihaleye çıkıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yapılacak olan ihale ile birlikte Antalyaspor, hayal ettiği tesislere de bir buçuk yıl içerisinde kavuşacak.

İhale şartnamesine göre sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 450 gün sonra tamamlanması planlanan proje, Antalyaspor kulübü için de çığır açıcı bir gelişme olarak görülüyor.

134.000 metrekare alana inşa edilmesi planlanan yeni tesislerin, şehrin spor altyapısı alanında en büyük yatırım olacağı öngörülürüyor.

Yeni yapılacak tesislerde yönetim odaları, konferans odası, toplantı odası, konaklama odaları, restoran ve diğer idari ve sosyal alanların olması planlanırken, A Takım, Genç Takım ve Amatör Şubeler için kamp ve eğitim binaları, 4 adet aydınlatmalı çim saha, yaklaşık 1000 kişilik tribün, tenis kortu, halı saha, çok amaçlı spor salonu, Antalyaspor Futbol Okulu, yarı-olimpik yüzme havuzu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezi gibi bölümlerin de bulunmasıyla “Çok Amaçlı Spor Kompleksi” şeklinde hazırlanacak.Ayrıca tesisler içerisinde Antalyaspor Müzesi, Antalyaspor Store gibi bölümler de bulunacak.

Döşemealtı’nda yer alacak Antalyaspor Tesisleri’nin 2016-2017 sezonunun başlangıcına yetiştirilmesi planlanıyor.