Antalyaspor ve Sandro’nun Cezaları Açıklandı

Antalyaspor ve Sandro’nun cezaları açıklandı…

Antalyaspor ve Sandro’nun Cezaları Açıklandı
2 Kasım 2017 17:00

TFF Disiplin Kurulu kararları gereğince Bursaspor mücadelesi sebebiyle PFDK’ya sevk edilen Antalyaspor’un ve aynı karşılaşmada kırmızı kart gören Sandro’nun cezaları açıklandı.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre “çirkin ve kötü tezahürat” sebebiyle PFDK’ya sevk edilen kırmızı beyazlı ekibimize, aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası verildi.

Ancak deplasman tribününde yer alan Antalyaspor taraftarlarına bir sonraki deplasman karşılaşmasında giriş yasağı getirildi. Açıklanan bu cezaya göre Bursaspor maçında tribünde yer alan Antalyaspor taraftarları, 18 Kasım’da oynanacak Atiker Konyaspor maçında tribündeki yerlerini alamayacaklar.

Aynı karşılaşmada direkt kırmızı kartla oyundan atılan Sandro Raniere ise 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“ANTALYASPOR A.Ş.’nin, 29.10.2017 tarihinde oynanan BURSASPOR – ANTALYASPOR A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜNÜNE giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada ANTALYASPOR A.Ş. sporcusu SANDRO RANIERE GUIMARAES CORDEIRO’nun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”