Antalyaspor Vakfı’ndan Öztürk’e Devam Çağrısı

Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Divan İcra Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay’dan Ali Şafak Öztürk’e destek geldi …

Antalyaspor Vakfı’ndan Öztürk’e Devam Çağrısı
2 Aralık 2017 11:33

Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Divan İcra Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay’dan Ali Şafak Öztürk’e destek geldi.

Dündar Uluğkay, yayınladığı mesajda Ali Şafak Öztürk’ün çok büyük bir destekle göreve geldiğini belirtti. Spor kulüplerinde yönetici olmanın ateşten bir gömlek olduğunu ve çok büyük bir özveri gerektirdiğini savunan Uluğkay, camiaya düşen görevin de yönetimlerin yanında olmak ve her türlü destek vermek olduğunu açıkladı.

Kulübün içinde bulunduğu şu dönemde yönetim kurulunun yanında olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu söyleyen Dündar Uluğkay, bu kritik dönemde yönetim kurulu değişikliğinin Antalyaspor’a zarar vereceğini ve kulübün motivasyonunu etkileyecek söylemlerden kaçınılması gerektiğini söyledi.

Dündar Uluğkay’ın açıklaması şu şekilde:

Bilindiği üzere 30.06.2016  günü yapılan Genel Kurul’da Ali Şafak Öztürk yönetimi çok büyük bir destekle yönetime gelmiş ve halen görevi başındadır. Spor kulüplerinde yönetici olmak ateşten bir gömlektir ve çok büyük özveri gerektirir. Camiamıza ve bizlere düşen görev de yönetimlerimizin yanında olmaktır ve her türlü destek de verilmektedir. Sportif başarılar birlik, beraberlik ve sevgi ortamında kenetlenmekle oluşur.

Kulübümüzün içerisinde bulunduğu bu hassas dönemde bir olmaya, birlik olmaya ve Yönetim Kurulumuzun yanında olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. Bu kritik dönemde yönetim değişikliğinin doğru olmayacağı gibi Antalyaspor’a zarar verecek, motivasyonu etkileyecek söylemlerden kaçınılması gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Divan İcra Kurulu Başkanı
A. Dündar ULUĞKAY