Antalyaspor Taraftarına Özel Destek Çağrısı

Spor Toto Süper Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı evinde ağırlamaya hazırlanan Antalyaspor, taraftarına özel bir davet yöntemiyle maça çağrıda bulundu…

Antalyaspor Taraftarına Özel Destek Çağrısı
2 Mart 2017 10:53

Spor Toto Süper Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı evinde ağırlamaya hazırlanan Antalyaspor, taraftarına özel bir davet yöntemiyle maça çağrıda bulundu.

Antalyaspor’un evinde oynadığı her maçta tribündeki yerini alan görme engelli Ömer Şentürk’ün yanı sıra Demreli Zühre Ana lakaplı Ümmüsün Yirikoğlu, takımı her koşulda temsil eden hostes Ceren Kurtuluş ve minik taraftar Alim Acar taraftarı maça davet etti.

Görme engelli olmasına karşın ‘Bu sevda engel tanımaz’ diyen Elmalılı Ömer, ‘Havada karada takımımın yanındayım’ diyen Hostes Ceren, ‘7’den 70’e bağlıyız bu renklere’ diyen Zühre Ana ve küçük yaşına karşın yüreğinde taşıdığı Antalyaspor sevdasıyla kendisi küçük sevdası büyüklere seslenen Alim Acar maç öncesi davet çağrısında bulundu.

6 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Antalya Arena’da oynanacak karşılaşmaya yeni bir pazarlama anlayışıyla davette bulunmak istediklerini söyleyen kulüp yetkilileri, “Taraftarlarımız aracılığıyla yine taraftarlarımıza seslenmek istedik. Bu nedenle böyle bir maça davet yapmak istedik” şeklinde konuştu.