Antalyaspor Store Rekor Kırdı

Antalyaspor, forma ve ürün satışında bu sezon son on yılın en yüksek rakamına ulaştı …

Antalyaspor Store Rekor Kırdı
10 Haziran 2016 13:50

Antalyaspor, forma ve ürün satışında bu sezon son on yılın en yüksek rakamına ulaştı. Storelarda satılan 14 bin formanın 12 bini Samuel Eto’o’ya ait oldu.

Antalyaspor Store, Samuel Eto’o transferinin ve ürün çeşitliliğini biraz daha geliştirmesinin ardından son on yılın en yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Antalyaspor Store’da 2015-2016 sezonunda 14 bin Antalyaspor forması, 7 bin de taraftar forması satışı görüldü. Antalyasporlu taraftarlar; tshirt, eşorfman, anahtarlık, bardak, atkı ve şapka satışlarına da ilgi gösterirken en yoğun dönem yaşandı. Mağazalarda en çok ilgiyi Samuel Eto’o forması gördü. Eto’o’nun forması yaklaşık 12 bin adet satıldı.

İktisadi İşletmeler Genel  Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, yaptığı açıklamada çok iyi olarak değerlendirebilecekleri cirolar yakaladıklarını dile getirdi. Gürcüoğlu, taraftarların en yüksek ilgiyi Eto’o formasına göstediğini söyleyerek şunları aktardı:

“Bu sezon Eto’o’nun Antalyaspor’da forma giymesi ve yeni stadyumda oynanan maçlarla birlikte mağazalar da çok iyi olarak değerlendirebileceğimiz cirolar yakaladı. Antalyaspor’da son on yılın en yüksek cirosuna ulaştık. Taraftarlarımızdan en yoğun ilgiyi Eto’o forması gördü. Satışlardan elde edilen gelirle kulüp derneğine bağlı amatör branşlara kaynak oluşturuyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına da şimdiden başladık. Önümüzdeki sezonda ürün çeşitliliğimiz artacak. Yeni sezonda taraftarlarımızın en yüksek seviyede ilgi göstermesini bekliyoruz.”

Öte yandan Antalyaspor ürünlerine kulübün resmi online satış mağazası olan bu linkten ulaşabilirsiniz.