Antalyaspor Sergisi Açıldı

Antalyaspor’a gönül veren 10 ressamın, Antalyaspor’u anlatan 44 resminin yer aldığı sergisi Antalya Arena’da açıldı…

Antalyaspor Sergisi Açıldı
26 Nisan 2017 15:57

Antalyaspor’a gönül veren 10 ressamın, Antalyaspor’u anlatan 44 resminin yer aldığı sergisi Antalya Arena’da açıldı. Sergiye Antalyaspor teknik heyeti, yönetim ve futbolcular da katıldı.

Antalyaspor’a gönül veren 10 ressam tarafından yapılan 44 eserin sergisi Antalya Arena’da açıldı. Ahmet Korkmaz, Selahattin Demir, Narin Yılmaz, İbrahim Ünay, Serap Hıdır, Mehmet Emin Erşan, Feridun Karaçetin, Ahmet Çenit, Ertuğrul Hepgüzel ve Veysel Erol’dan oluşan ressamlar grubu, eserlerinde yağlı boya ve sulu boyayla yaptıkları çalışmalarını görücüye çıkardı.

Yapılan resimlerde Antalyaspor’un heyecan, coşku ve üzüntülerinin yanı sıra başta kurucu ve ilk başkan Atilla Vehbi Konuk olmak üzere kırmızı beyazlı kulübe önemli katkısı olan isimlerle taraftarın ’Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’, ’Plajda Oynasan Varyantta Destekleriz’, ’Sokakta Oynasan Kaldırımda Destekleriz’ sloganları ve Antalyaspor’un şampiyonluk özlemi temaları vurgulandı.

Antalya Arena Batı tribün localarında açılan resim sergisine Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samuel Eto’o, Mustafa El Kabir, Deniz Kadah, Chico, Zeki Yıldırım, Sakıb Aytaç ve diğer futbolcuların yanı sıra ressamlar katıldı. Resim sergisine gelen futbolcular kendi resimlerini incelerken, bol bol fotoğraf çektirdiler.

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o resimler önünde gelen fotoğraf çektirme taleplerinı geri çevirmezken, kendi telefonuyla da resimlerin fotoğraflarını çekti. Kırmızı beyazlı ekibimizin oyuncusu Deniz Kadah ise tuvalin başına geçerek elindeki fırça ile resim çizdi. Fırça ile tuvale başındayken oldukça eğlenen Kadah, sergiye gelenler tarafından futbolculuktan sonraki mesleğinin ise ressamlık olabileceği yönünde yorumlar aldı.