Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Ümit Uysal’a Ziyaret

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk ve yönetimi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a konuk oldu.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Ümit Uysal’a Ziyaret
11 Temmuz 2019 18:19

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin haziran ayı sonunda gerçekleşen genel kurulunda başkanlığa seçilen Fikret Öztürk, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yılmaz, Nurettin Ünal, Emin Hesapçıoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ve Antalyaspor AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar da yer aldı.

Destekleri dolayısıyla Başkan Ümit Uysal’a teşekkürlerini dile getiren Fikret Öztürk, Başkan Uysal’ın da çeşitli platformlarda dile getirdiği Antalyaspor Koleji fikri üzerine çalıştıklarını aktardı. Dernek bünyesinde 1300 amatör lisanslı sporcu, futbol okulunda ise 3000 genç futbolcunun bulunduğunu kaydeden Öztürk, “Altyapı konusunda atacağımız adımlarda Muratpaşa Belediyesi’nin en büyük destekçimiz olacağına inanıyorum” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise dernek yönetimine seçilen Fikret Öztürk ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerken Muratpaşa Belediyesi olarak her zaman Antalyaspor’un yanında olacaklarını, destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Antalyaspor Kulübü Derneği ile geçmiş yıllarda başlayan ve devam eden işbirliklerinin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, dernek bünyesinde yer alan amatör lisanslı sporculara, takımlara belediye tesislerini kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.