Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Çağrı

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Ali Şafak Öztürk’e çağrı geldi …

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Çağrı
28 Kasım 2017 13:09

Antalyaspor Kulübü Derneği, 7 Aralık 2017 tarihinde düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul’da Ali Şafak Öztürk’ün göreve devam etmesi gerektiğini açıkladı.

Dernek yönetimi, Antalyapspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün kendi kararı çerçevesinde oluşturacağı bir yönetim kuruluyla projelerini gerçekleştirmek üzere bu göreve devam etmesi görüşünde ve düşüncesinde kararlılığı içerisinde olduklarını savunurken, bu düşüncelerini kamuoyu ile net bir şekilde paylaştıklarını ifade etti.

Antalyaspor Kulübü Derneği, geçmişte de olduğu gibi Antalyaspor camiasının, birlik ve uzlaşı içerisinde her türlü zorluğu aşacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Antalyaspor Kulübü Derneği olarak, 7 Aralık 2017 tarihinde düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul’la ilgili; 30.06.2016 tarihinde göreve gelen Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Şafak Öztürk’ün kendi kararı çerçevesinde oluşturacağı bir yönetim kuruluyla projelerini gerçekleştirmek üzere, bu göreve devam etmesi görüş ve düşünce kararlılığı içerisindeyiz.
Bunu da kamuoyu ve camiamızla net bir şekilde paylaşıyoruz. Geçmişte de olduğu gibi Antalyaspor camiasının, birlik ve uzlaşı içerisinde her türlü zorluğu aşacağına inanıyoruz.

Antalyaspor Kulübü Derneği