Antalyaspor Koleji Gün Sayıyor

Antalyaspor Koleji gün sayıyor …

Antalyaspor Koleji Gün Sayıyor
8 Nisan 2016 10:07

Antalyaspor’un Döşemealtı Tesisleri’nin ardından en büyük yatırım ve dönüm noktası olarak gördüğü Antalyaspor Koleji’nin arazi tahsisi gerçekleşti. 100 dönümlük bir alanda gerçekleştirilecek olan ve avan projesi bitirilmek üzere olan Antalyaspor Koleji, hayata geçmek için artık gün sayıyor.

Hem Antalyaspor’a hem de Türk sporuna yeni ve başarılı sporcular yetiştirmek hedefiyle yola çıkan Antalyaspor Koleji’nde ilkokul, ortaokul ve lisenin yer alması planlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Döşemealtı Antalyaspor Tesisleri hızla yükseliyor. İdari bölüm, konaklama ve sosyal tesislerin olduğu binalar ile Kapalı Spor Salonu’nun kaba inşaatı tamamlandı. Tesisat, sıva, alçı gibi ince imalat işlemlerine geçildi. Antalyaspor tesislerinin ardından en büyük yatırımlardan biri de Antalyaspor Koleji olacak. Antalyaspor tarihinin dönüm noktalarından biri olarak görülen kolejde ilkokul, ortaokul ve lise yer alacak.