Antalyaspor Kamp Sürecini Tamamladı

Antalyaspor, Hollanda kampını tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını sona erdirdi…

Antalyaspor Kamp Sürecini Tamamladı
15 Ağustos 2016 19:10

Antalyaspor, Hollanda kampını tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını sona erdirdi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz bir günlük iznin ardından Salı günü akşam saatlerinde ligin ilk haftasında sahasında ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşecek antrenman saat 20.30’da başlayacak.

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmasını Isparta’da, ikinci etap kamp çalışmasını ise Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Topuk Yaylası’nda 3 hazırlık maçı yapan Antalyaspor, 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, ilk hazırlık maçını Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Khaleej ile yaparken, mücadeleden 2-1 üstünlükle ayrıldı. Antalyaspor bir sonraki hazırlık maçında ise Gürcistan ekibi Torpedo Kutaisi ile Deniz Kadah’ın attığı golle 1-1 berabere kaldı. Topuk Yaylası’ndaki son hazırlık maçında Antalyaspor PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Topuk Yaylası’nın ardından gittiği Hollanda kampında 3 hazırlık maçı yapan Antalyaspor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Hollanda’da ilk hazırlık maçını Belçika 1. Amatör Lig takımlarından Beerschot-Wilrijk ile oynayan kırmızı beyazlı ekibimiz, maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Antalyaspor, ikinci hazırlık maçında ise Belçika Ligi’nin son şampiyonu Club Brugge ile oynadığı maçtan Samuel Eto’o’nun attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Akrep son hazırlık maçında ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Ahli FC Dubai takımını 1-0 mağlup etti.