Antalyaspor Kafilesi Erzincan’da

Antalyaspor Kafilesi Erzincan’da
30 Kasım 2015 18:08

Antalyaspor. yarın deplasmanda 24Erzincanspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu mücadelesi için Erzincan’a ulaştı.

Hava yolu ile Erzincan’a gelen Antalyaspor teknik ekibi ve takımı, Erzincanlılar tarafından ilgiyle karşılandı. Erzincan havalimanına gelen ekibi 24 Erzincanspor yönetimi çiçeklerle karşıladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’e çiçek sunulurken Erzincanlılar teknik adam Şimşek ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Antalyaspor Teknik direktörü Yusuf Şimşek Erzincan’a ilk defa geldiğini belirtti. Maç öncesi Erzincanlıları selamlayan Şimşek, ” Teknik ekip ve futbolcularımızla Erzincan’a ilk gelişimiz. Değişik bir duygu, sağ olsunlar yönetimde bizleri karşıladı. İnşallah kazasız belasız güzel bir maç oynarız. Erzincan halkına güzel bir maç seyrettiririz. Hayırlısı ne ise o olsun” diye konuştu.

24 Erzincanspor basın sözcüsü İlker Taştan ise, Erzincan için tarihi bir maç olduğunu vurguladı. Taştan, “Erzincan için tarihi bir maç. Süper lig ekibi Antalyaspor geldi. Yönetim olarak karşıladık. Evimize hoş geldiniz dedik. Bu karşılaşmayı kazanmayı onlardan daha çok istiyoruz. Böyle bir fırsat yıllar geçmesine rağmen ilk kez geldi. Bu turu atlarsak gruplara kalabilirsek şehir çok güzel bir havaya bürünecek. Bunun içinde en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızı saat 13:00’da şehir stadına bekliyoruz” dedi.