Bulut: “Antalyaspor İçin En İyisine Karar Vereceğiz”

Antalyaspor A.Ş Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Cihan Bulut, Antalyaspor’un gündemi hakkında açıklamalarda bulundu…

Bulut: “Antalyaspor İçin En İyisine Karar Vereceğiz”
11 Ocak 2018 18:25

Dün gerçekleşen Antalyaspor A.Ş Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Cihan Bulut, Antalyaspor’un gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor’daki Spor Kazanı programında açıklamalarda bulunan Cihan Bulut, “Elimizden geldiği kadar kulübü bir adım daha ileriye götürmek için uğraşacağız. Bu bir bayrak yarışı. İnanılmaz bir tesisimiz var. Tekrar Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyoruz. Antalyaspor’un daha iyi yerlerde olması için kolları sıvadık. Turizm başkenti olan, tarım ile ilgili önemli ürünleri olan şehrimizin futbol ile de anılmasını istiyoruz. Hocamız bize bir rapor hazırlayacak. Çok kısa bir sürede bilgi aktarımı yapacağız” diye konuştu.

Geçmiş dönemdeki başkanlara teşekkür eden Bulut, “Özellikle Öztürk ailesi çok uğraştı. Biraz şanssızlık oldu diyelim. Bizde inşallah o şansı kendimizde bulacağımız. Hamza hocanın burada olması bizim için bir şans” dedi.

Trabzonspor’un Maicon ve Sakıb için bir girişimleri bulunduğundan haberdar olduklarını kaydeden Cihan Bulut, “Hocamız ile konuşmadan karar vermeyiz. Gelen rapora göre bizde gerekeni yapmaya çalışırız. Ne pahasına olursa olsun kadromuzda tutacağız diye bir şey yok hocamız kararı çok önemli” şeklinde konuştu.

Samuel Eto’o’yu satma düşüncelerinin bulunmadığını belirten Bulut, “Ben bu konulara profesyonelce bakıyorum. Antalyaspor için en iyisini oturup karar vereceğiz. İlk maçta Beşiktaş’ı iyi misafir edip puansız göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.