Antalyaspor Hunt’un Peşinde

Sezon başı transferlerinden istediği verimi elde edemeyen Antalyaspor’un Hamburg forması giyen Aaron Hunt ile ilgileniyor …

Antalyaspor Hunt’un Peşinde
30 Aralık 2017 00:17

Sezon başı transferlerinden istediği verimi elde edemeyen Antalyaspor’un Hamburg forması giyen Aaron Hunt ile ilgilendiği iddia edildi.

Alman BILD’in haberine göre, Hamburg kulübünde durumu belirsiz olan 31 yaşındaki Alman futbolcu ile Antalyaspor dışında Türkiye’den Medipol Başakşehir ve Beşiktaş’ın yanı sıra Bundesliga ekiplerinin de devrede olduğu öğrenildi.

Öte yandan BILD’e konuşan oyuncunun menajeri Efe -Fırat Aktaş, Aaron Hunt için geçtiğimiz sezon başında Osmanlıspor’un devreye girdiğini fakat bu anlaşmanın gerçekleşmediğine dikkat çekerken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncu için Hamburg kulübünün henüz bir adım atmadığını belirtti. Sözleşme yenilemek için önceliğin Hamburg kulübünde olduğunu aktaran Aktaş, şu an için spekülasyonlardan uzak duracaklarını açıkladı.

Hamburg formasıyla bu sezon 13 lig maçına çıkan Hunt, bir gol, iki asistlik performans sergiledi ve 951 dakika sahada kaldı.