Antalyaspor Hentbol’da Hedef Galibiyet

Antalyaspor Hentbol’da Hedef Galibiyet
3 Aralık 2015 18:16

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 12. haftasında sahasında Zağnos Erkek Hentbol takımı ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürüyor.

Antalyaspor antrenörü Okan Halay, geçen hafta sonunda deplasmanda oynamaları gereken Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşılaşmasının rakiplerinin Avrupa Kupası maçı nedeniyle ertelendiğini söyledi.

5 Aralık Cumartesi günü sahalarında Zağnos ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Halay, bu karşılaşmanın takım olarak duygu ve hedef birliği sağlama yönünden kazanmak zorunda oldukları maçlardan biri olduğunu açıkladı.

Takımının taktiksel anlamda geliştiğini kaydeden Okan Halay, “Oyunu domine edip, kontrol altında tutup, saha içi agresifliğimizi gösterebilirsek iyi bir sonuç alabileceğimizi düşünüyoruz. En büyük dileğimiz ne yaptığını bilen, maçı isteyen bir takım görüntüsü verip, taraftarlarımızı memnun eden bir oyun sergileyerek evimizde kazanmak.” diye konuştu.

5 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak Antalyaspor-Zağnos mücadelesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek.