Antalyaspor A.Ş Genel Kurula Gidiyor

Gültekin Gencer yönetimi, genel kurul kararı alarak yönetimi ibra ettirmeye hazırlanıyor …

Antalyaspor A.Ş Genel Kurula Gidiyor
6 Nisan 2016 21:44

Sezon başında genel kurula giden ve ikinci kez başkanlığa seçilen Gültekin Gencer yönetimi, genel kurul kararı alarak yönetimi ibra ettirmeye hazırlanıyor.

Temmuz ayında yapılan mali genel kurulda 97 Milyon TL’lik bütçe yetkisi isteyen ve sıfır borçla sezonu tamamlama sözü veren Gencer yönetimi, yaklaşık 33 Milyon TL’lik bütçe açığı iddialarının da dile getirilmesinin ardından gelir tablolarının ibra edilmesi için sessiz sedasız genel kurul kararı aldı.

Kulüp tarihinin en yüksek bütçeli takımını kuran Antalyaspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 17.00’da Antalya Kültür Merkezi’inde yapılacak. Yönetim Kurulu Faaliyet raporları, bilançolar ve gelir tablosunun da görüşüleceğin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Gencer Yönetimi ibra talebinde bulunacak. Olağan Genel Kurul, çoğunluğun sağlanamaması halinde 4 Mayıs 2016 Çarşamba gününe ertelecek ve aynı yer ve aynı saatte bu kez çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

İstifa eden yöneticilerin yerine de yeni atamaların yapılması ve bunların Genel Kurul onayına sunulması beklenen Olağan Genel Kurul Toplantısı kararının neden sessiz sedasız alındığı ve basın duyurusu yerine neden gazete ilanı yoluna gidildiği ise merak konusu oldu.

Mali Kongre Duyurusu