Antalyaspor Dergisi’nin Mart Sayısı Çıktı

2021 yılının ocak ayından itibaren yeniden yayın hayatına başlayan Antalyaspor dergisinin mart ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı.

Antalyaspor Dergisi’nin Mart Sayısı Çıktı
22 Mart 2021 14:52

2021 yılının ocak ayından itibaren yeniden yayın hayatına başlayan Antalyaspor dergisinin mart ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı. Antalyaspor dergisinin mart ayı sayısına kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Hakan Özmert çok özel açıklamalarda bulundu. Fransa’dan Türkiye’ye uzanan hikayesini tüm detaylarıyla Antalyaspor dergisi okuyucularıyla paylaşan kaptan, babasının hayali olan futbolculuğu kendisinin nasıl gerçekleştirdiğini de anlattı.

Genç oyunculardan Omar İmeri de yine Antalyaspor dergisine verdiği söyleşide Antalyaspor’a geliş sürecinden, hedeflerine kadar birçok bilgiyi paylaştı.

Antalyaspor Kurucu Başkanı Atilla Vehbi Konuk’un kızı ve eski yönetici Nadire Konuk Akıncıoğlu ve bir dönem Antalyaspor’un formasını giymiş olan ”Arap Nazmi” lakaplı Nazmi Demir de yine mart sayısında Antalyaspor dergisine konuk oldu.

Camiadan en son haberlerin, amatör şubelerin tanıtımının ve çok daha fazlasının yer aldığı Antalyaspor dergisine abonelik 0242 955 07 07 numaralı telefonu aracılığı ile gerçekleştiriliyor.