Antalyaspor Dergisi’nin 2’nci Sayısı Yayında

2021 yılının Ocak ayı ile birlikte yeniden yayın hayatına başlayan Antalyaspor Dergisi’nin Şubat sayısı abonelerine ulaşmaya başladı.

Antalyaspor Dergisi’nin 2’nci Sayısı Yayında
25 Şubat 2021 17:43

Antalyaspor camiasından en özel haberlerin, söyleşilerin, tüm branşlardan gelişmelerin, arşivlerden kayıtların, efsanelerin anılarının ve unutulmaz maçların hikayelerinin her ay Antalyasporlular ve Antalyaspor’a gönül verenlerle buluştuğu Antalyaspor Dergisi’nin ikinci sayısı dopdolu içeriğiyle aboneleriyle buluşmaya başladı.

Antalyaspor ve Pozitif Kurumsal iş ortaklığıyla hazırlanan derginin ikinci sayısında hızı ve istikrarı ile dikkat çeken Amilton Minervino, Brezilya’dan Türkiye’ye uzanan yaşam öyküsünü Antalyasporlular ile paylaştı. Yine takımın genç yıldız adayı Doğukan Sinik, bilinmeyenlerini Antalyaspor Dergisi’nin ikinci sayısında anlattı.

Antalyaspor’un emektar isimlerinden, futbol takımının eski oyuncusu ve teknik direktörü Orhan Gülmez de evinin kapılarını; 1966’dan günümüze kırmızı-beyaz sevdasını anlatmak için Antalyaspor Dergisi’ne açtı. Hentbol takımının başarılı orta oyun kurucusu Oleg Georgiyevski de Antalyaspor Dergisi’nin ikinci sayısına misafir oldu.

Antalyaspor camiasından haberlerden, en özel söyleşilerden, arşivlerden kesitlerden, tanıtımlardan ve çok daha fazlasından haberdar olmak isteyenler, 0242 955 07 07 numaralı telefonu arayarak Antalyaspor Dergisi’ne abonelik işlemleri gerçekleştirebilir.