Antalyaspor Cezaya İtiraz Edecek

Antalyaspor yönetimi, kulübe verilen transfer yasağı cezasına itiraz edileceğini duyurdu…

Antalyaspor Cezaya İtiraz Edecek
29 Eylül 2016 18:09

Antalyaspor yönetimi, kulübe verilen transfer yasağı cezasına itiraz edileceğini duyurdu.

Antalyaspor’a TFF Çözüm Uyuşmazlık Kurulu tarafından 2 dönem transfer yasağı verildi. Transfer yasağı kırmızı-beyazlı ekibimizin geçtiğimiz sezon devre arasında Mersin İdmanyurdu’yla olan sözleşmesini tek taraflı fesh eden Oktay Delibalta transferinden dolayı kaynaklandığı belirtildi.

Cezayı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’u daha iyiye taşıyabilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu ise “2015 yılı Ocak ayında Oktay Delibalta Mersin İdmanyurdu’ndan transfer edilmiş. Bu transferin gerçekleşmesi öncesinde futbolcu ilgili kulüple sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu almış olduğu kararıyla, oyuncunun yapmış olduğu feshe Antalyaspor’un yol açtığından hareketle 2 transfer dönemi transfer yapma yasağı verdi. Biz bu kararın değişmesi için mücadelemizi yapacağız. Sportif anlamda tam önümüze bakalım, yürüyelim dediğimiz zaman böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Biz bu sorunu çözmek için buradayız. İlgili kurumlara itirazlarımızı yapacağız ve bu konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.