Antalyaspor Bursa’dan Zirvede Döndü

Alınan galibiyet, ligdeki puan durumu ve sıralamamız, deplasmandaki taraftarlarımızın desteği, televizyon başından izleyenlerin neşesi derken dört dörtlük bir haftaya girmemizi sağladı Yivli armamız…

Antalyaspor Bursa’dan Zirvede Döndü
11 Aralık 2018 08:24

Bursaspor- Antalyaspor maçını ilk izlediğim andan itibaren karşılaşmanın oynanacağı zemin oldukça dikkatimi çekti. Antalya Stadyumu gibi ülkeye kazandırılan yeni statlardan olan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun zemini futbol oynamak için adeta motive ediciydi. Özellikle Antalya Stadyumu açıldığından beri zemini sürekli sorunlu olan stadımızda böyle yeşil bir sahayı görmeyi merakla bekliyoruz. Işıklar’da yer alan ilk göz ağrımız ve mabedimiz Atatürk Stadyumu’nun zeminini bir kez olsun kötü ya da yeşil tonlarından ayrı olarak görmemiştim. Yeni yapılan Antalya Stadyumu’nun ise artık doğru düzgün bir zemine sahip olmasını diliyoruz.

Böylesine güzel bir zeminde maç ev sahibinin istediği gibi başlasa da hakimiyetleri 38. dakikaya kadar sürdü. Mevlüt Erdinç’in kalitesini konuşturarak ve üstün mücadelesiyle adeta söke söke aldığı penaltı sonucunda gelen Serdar Özkan’ın golü keyifleri yerine getirdi. Tam da ‘ilk yarıyı böyle bitirsek ikinci yarı bu maçtan en azından puan alırız’ derken bu sefer Serdar Özkan’ın nefis pasında Mevlüt Erdinç’in Fransa günlerini hatırlatan güzellikte bir son vuruşla gelen gol keyiflere keyif kattı.

İkinci yarıda skoru korumak isteyen Antalyaspor, yaptığı başarılı savunma ile birkaç tehlike dışında kalesinde pozisyon vermedi. 70. dakikadan sonra oyundan düşmeye başlayan Bursaspor, Antalyaspor’un bu direncini kırmakta başarılı olamadı. Alınan galibiyet, ligdeki puan durumu ve sıralamamız, deplasmandaki taraftarlarımızın desteği, televizyon başından izleyenlerin neşesi derken dört dörtlük bir haftaya girmemizi sağladı Yivli armamız.

Bursaspor maçıyla birlikte dilimizden düşmeyen tezahüratımız ile mutlu bir haftaya selam olsun:

Aşkından olmuşum deli,
Sen istersen bitir beni,
Düşündükçe bu can seni,
Vazgeçilmiyor,
Vazgeçilmiyor
vazgeçilmiyor.