Antalyaspor Avrupa İçin Çalışıyor

Antalyaspor, yeni sezon çalışmalarını Avrupa hedefiyle sürdürüyor…

Antalyaspor Avrupa İçin Çalışıyor
21 Temmuz 2016 22:23

Antalyaspor, Topuk Yaylası’nda yeni sezon çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Jose Morais ile futbolculardan Danilo ve Serdar Özkan Lig Tv’ye açıklamalarda bulundu.

Türkiye’ye geleli 6 ay olduğunu haturlatan Morais, “Alışma dönemini atlattım. Süper Lig zor ve rekabetçi bir lig. Bu sene de öyle olacağını düşünüyorum. En azından geçen sene bıraktığımız noktanın üzerine koyarak devam etmek istiyoruz ve daha iyisini yapmak istiyoruz. Bu sene bazı noktalarda takviye yaparak eksik olduğumuz noktaları tamamlayarak daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Hastalığım geçmişte kaldı, artık iyiyim. Sadece oyuncularla birlikte yorgunluk hissediyorum çünkü yoğun bir antrenman programımız var. Biraz da yüksek bir rakımdayız şuanda, bunun dışında iyiyim genel olarak. Geçen sene talihsiz bir olay yaşadım. Bu olay sürecinde taraftarlarımızın bana müthiş bir desteği oldu, Hastaneye ziyarete geldiler, çeşitli mesajlar yayınladılar. Bunlar beni çok memnun etti. Bana yaptıkları bu destek çok önemliydi benim için. Bu sene de aynı şekilde beni ve takımımı desteklemelerini bekliyorum. Stadı içerde ve dışarda tekrar doldurmalarını bekliyorum. Taraftarlarımızdan beklentim bunlar. Antalyaspor taraftarı kalbimde. Benim ve onların beklentilerini karşılamak istiyorum.” diye konuştu.

Her maça kazanmak için çıkacaklarını belirten Jose Morais, “Kazanabildiğimiz kadar maç kazanacağız, taraftarlarımıza bunu söyleyebilirim.” dedi.

Türkiye’de son günlerde yaşanan gelişmelere de değinen Portekizli teknik adam, “Çok büyük bir ülkede yaşıyoruz, güzel bir ülke, insanları çok güzel. Umarım Türkiye’nin geleceğinde barış olur. Herkes güzel bir şekilde yaşamlarını sürdürürler burada.” şeklinde konuştu.

İki aylık tatilin ardından takım arkadaşları ile beraber çalışmalara çok istekli bir şekilde başladıklarını söyleyen Danilo, “Zaten bir aile ortamı var. Tamamen bir aile ortamı yarattık burada. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Kolay bir lig değil. Geçen sene benim alışma devremdi. Çok hızlı bir şekilde adapte olduğumu düşünüyorum. Bu sene de geçen senenin üstüne koyarak devam etmek istiyorum, hedefim bu. Taraftarımızın stada gelerek destek vermesi bizi çok motive ediyor. Umarım en az geçen yıl kadar, hatta ondan daha fazla bir şekilde kendi evimizde ve deplasmanda bizi desteklerler. Çünkü bizi motive etmeleri açısından taraftarlarımız çok önemli bir faktör.” diye konuştu.

İlk etap çalışmalarına Isparta’da başladıklarını hatırlatan Serdar Özkan, “3-4 günlük Isparta kampının ardından buraya geldik. Burada da gerçekten kamp için inanılmaz bir ortam var. Ama geldiğimiz günden beri sis biraz yakamızı bırakmadı. Çalışmalarımıza sis altında da devam ediyoruz. Çok güzel ortam var. Biraz sisten de kurtulursak çalışmalarımız daha verimli olacak. 10 gün daha buradayız. Bizim için sezon başı kampları her zaman zordur, çok yoğun geçer. Hocamız on gün daha yükleme yapacak. Ondan sonra hazırlık maçları dönemine gireceğiz. Hollanda’da maçlarımıza devam edeceğiz. En iyi şekilde sezona hazırlanacağız.” dedi.

Özellikle geçen sene ikinci yarıda müthiş bir performans yakaladıklarını kaydeden Serdar Özkan, “Özellikle iç sahada müthiş bir performans yakalamıştık. Çok iyi bir performans ortaya koyuyorduk. Bu sene de takımımızdan kimse gitmedi diyebilirim. Bu sene de takviyelerle geçen seneden daha iyi bir seviyeye gelebiliriz. Geçen seneki futbolumuzu devam ettirirsek özellikle iç sahadaki başarımızı devam ettirebiliriz. Deplasmanda çok puan alamıyorduk, onu da geliştirebilirsek neden Avrupa’ya gitmeyelim. İnşallah bu sene hedefimiz Avrupa’ya gitmek.” ifadelerini kullandı.