Antalyaspor 51. Yılını Kutladı

Antalyaspor’un kuruluşunun 51. yıl dönümü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde coşkuyla kutlandı …

Antalyaspor 51. Yılını Kutladı
7 Temmuz 2017 20:48

Antalyaspor’un kuruluşunun 51. yıl dönümü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde coşkuyla kutlandı.

Düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Derneği Başkanı Nafiz Tanır, kırmızı beyazlı taraftarlar ve Antalyaspor’un çeşitli branşlarından sporcular katıldı.

Kutlamada konuşan Menderes Türel, sözlerine “Bizim için aşk 7 harftir. Antalya’nın harf sayısı da yedidir. Bu tesislerde Antalyaspor’un yaş yıl dönümümü kutlamak için hepimiz için bir gurur vesilesidir” diyerek başlarken, Antalyaspor’un hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.

Tesisi olmayan bir kulübün başarısının mümkün olmayacağını kaydeden Türel, Antalyaspor’un gününü kurtarmak için geleceği planlamada ihmallerinin olduğunun altını çizdi. Geçmişte Antalyaspor’da görev aldığı ve önceki belediye başkanlığı döneminde Antalyaspor’a destek olmaya çalıştığını ve bu dönemde de maddi destekleri değişik bir konsepte vermeye çalıştığını aktaran Türel, önceliğinin Antalyaspor’un geleceği ve altyapısı olması gerektiğini düşünerek hareket ettiğini söyledi.

Şampiyonluk olgusunun da çok dillendirilmemesi gerektiğini aktaran Menderes Türel, hedeflerin büyük olması gerektiğini fakat bunu çok fazla dillendirilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Türel, “Şampiyonluk bizim için bir hedef olmalı fakat beynimizde kalbimizde saklayalım. Çok fazla dillendirmeyelim.” dedi.

Konuşmaların ardından, Başkan Türel, Adanaspor maçı dönüşünde taraftarların geçirdiği kazada sağ kolunu kaybeden 52 yaşındaki Şükrü Önal’a Antalyaspor üyelik kartı takdim etti. Kutlama Türel, Öztürk ve diğer protokol üyelerinin üzerinde 51. Yıl yazılı ve Antalyaspor logosunun bulunduğu pastayı kesmesiyle sona erdi.